En defensa de la recerca


Enric I. Canela

La Confederació de Societats Científiques d’Espanya (Cosce), per boca de Carlos Andradas, el seu nou president, ha demanat avui als partits que “no deixin de banda” la ciència en campanya i en els seus programes electorals, que no hi hagi retallades en la R+D+I i que no es paralitzin els projectes en marxa, en concret el de l’Agència Estatal d’Investigació.

També ha dit que en breu convocaran a tots els partits polítics a llur més alt nivell per a un debat sobre la ciència i innovació i el seu futur. Ha afegit que els partits polítics han de donar a la ciència el valor que es mereix en llurs programes electorals, perquè es tracta d’una qüestió bàsica per sortir de la crisi actual.

La Cosce té pes específic, esperem que la seva influència faci que les coses no s’espatllin més. Garmendia ha resistit al màxim, però tenint un cap de govern com el que té…

Una resposta a “En defensa de la recerca”

  1. […] més. Garmendia ha resistit al màxim, però tenint un cap de govern com el que té…   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació