Entre poc i massa


Enric I. Canela

Llegeixo que el ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, ha consultat a la Junta Electoral Central (JEC) sobre la possibilitat de celebrar l’acte institucional de presentació pública dels projectes universitaris candidats a la denominació ‘Campus d’Excel·lència Internacional’ de l’edició de 2011, ja que es produiria en període electoral.

La Junta Electoral li ha dit que no li correspon l’autorització prèvia d’actes institucionals i que en el cas que alguna formació política impugni les actuacions d’alguna administració pública durant el període electoral, la junta competent podrà, en vista de les al· legacions, adoptar les mesures que consideri oportunes amb vista a protegir la integritat del procés electoral.

Estic d’acord amb què s’ha de ser molt curós, però aquest és un acte “tradicional” i em semblaria una solemne bestiesa que no es pogués realitzar. No es tracta d’inaugurar un aeroport sense avions ni permisos. Perfecte el ministre en fer la consulta.

Una resposta a “Entre poc i massa”

  1. a 13 oct. 2011 a les 9:11 Entre poc i massa |xcat.cat

    […] un aeroport sense avions ni permisos. Perfecte el ministre en fer la consulta.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació