Enric I. Canela

Llegeixo al web de CataloniaBio que LEITAT organitza la II Jornada de la Innovació a Catalunya per seguir debatent, des de la visió industrial i administració pública, sobre els reptes i oportunitats de la innovació a Catalunya i com afrontar-los durant el 2012.

Se celebrarà el dia 17 d’octubre del 2011 a la seu de LEITAT (carrer de la Innovació, 2; 08225 Terrassa). El programa serà:

 • 09:45 h – Acreditació de mitjans
 • 10:15 h – Obertura a càrrec de l’Hble. Sr. Felip Puig, conseller d’interior.
  Benvinguda a càrrec del Sr. Eusebi Cima, president de Leitat.
 • 13:00 h – Tancament de la Jornada a càrrec del M. Hble. Sr. Artur Mas i Gavarró, president de la Generalitat de Catalunya. Visita de les instal·lacions i signatura del Llibre d’Honor.

Les ponències són força atractives. Podeu consultar l’Informe Corporatiu 2011.

Sento no poder anar-hi. LEITAT està fent una molt bona feina i cal felicitar-los. L’únic que m’agradaria és que el seu web es pogués consultar en català i no només en espanyol i anglès.

2 respostes a “LEITAT segueix apostant fort per la innovació”

 1. a 13 oct. 2011 a les 9:36 quim

  Discrepo que leitat estigui fent molt bona feina. Està fent feina, pero dir que és molt bona… Saps quans projectes europeus va demanar l’any passat ? i quants en demana aquest any ? Molts més que treballadors te.

  Crec que el seu màxim objectiu es demanar projectes per tenir diners per demanar mes projectes per tenir mes diners per … Pero objectius concrets, pocs. I això es paga tard o d’hora.

 2. […] és que el seu web es pogués consultar en català i no només en espanyol i anglès.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació