Enric I. Canela

Llegeixo al web de Biocat: Impuls per a un nou programa d’innovació en biodisseny de Biocat, a través del Campus d’Excel·lència Internacional de la UB. Bé que sigui a la UB, el millor lloc, sens dubte, per a fer això.

Diu que Biocat rebrà 150.000 euros per posar en marxa un programa d’innovació en biodisseny dins la iniciativa Moebio, una oferta formativa innovadora per promoure el talent emprenedor dins el sector de la biosalut a Europa. Moebio respon a la necessitat de formació en les interfases entre el món de la ciència, la tecnologia i els negocis, entenent que és en el creuament de disciplines on es produeix la innovació.

Biocat va presentar el seu programa a la convocatòria de Campus d’Excel·lència Internacional 2011 del Ministeri d’Educació, junt amb la UB, dins el subprograma d’enfortiment i en el marc del projecte Health Universitat de Barcelona Campus (HUBc), que vol promoure la recerca i la innovació dins el sector de la biosalut.

4 respostes a “Biocat i la iniciativa Moebio”

  1. […] Campus (HUBc), que vol promoure la recerca i la innovació dins el sector de la biosalut.   Font de l’article Que en […]

  2. […] un temps us parlava de Biocat i la iniciativa Moebio. Doncs bé, avui s’ha signat un conveni entre el HUBc, el campus de la salut de la UB, i […]

  3. a 02 jul. 2012 a les 11:47 Biodisseny a la UB | xcat.cat

    […] un temps us parlava de Biocat i la iniciativa Moebio. Doncs bé, avui s’ha signat un conveni entre el HUBc, el campus de la salut de la UB, i […]

  4. […] parlat un parell de cops (Biocat i la iniciativa Moebio i Biodisseny a la UB). Ara podeu anar al web de MOEBIO i conèixer una mica més el projecte. Podeu […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació