Fòrum Biocat 2011


Enric I. Canela

Al web de Biocat podeu llegir que la quarta edició del Fòrum Biocat, que té com a missió fomentar la innovació i promoure la col·laboració entre tots els agents de la BioRegió de Catalunya, se celebrarà el dia 24 de novembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

Biocat i la Cambra de Comerç de Barcelona han convocat els representants de més de 900 organitzacions de l’àmbit científic, empresarial i financer, investigadors, gestors de centres de recerca i representants d’universitats i hospitals, en una jornada que pretén propiciar l’encontre, el coneixement i la reflexió conjunta sobre els grans reptes del sector.

Aquest any, el Fòrum Biocat canvia de format i es concentra en un matí (de 9:30 h a 14 h) durant el qual tindran lloc una conferència central a càrrec d’Andrew Dillon, director general del National Institute for Health & Clinical Excellence (Regne Unit), la taula rodona Com impulsar la medicina personalitzada a Catalunya —properament es confirmaran els ponents— i la sessió paral·lela El canvi organitzatiu i el creixement des de la gestió de RRHH: el cas de Synthon Hispania a càrrec d’Oriol Segarra, COO de Synthon Holding BV. Com en les últimes edicions, durant la trobada es donaran a conèixer els guanyadors del Premi BioEmprenedorXXI.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació