Enric I. Canela

La setmana passada el Consell de Ministres va aprovar un Acord pel qual es prorroga el VI Pla Nacional d’Investigació Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011 mentre no s’aprovi el futur Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica. Lògic havent eleccions i entrant en vigor la nova Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació.

Si bé el Ministeri de Ciència i Innovació ja està treballant en l’elaboració de l’Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia, en col·laboració amb les comunitats autònomes i la comunitat científica, es preveu molt difícil aprovar el nou Pla Estatal, que substituiria al Pla nacional vigent , abans del 31 de desembre de 2011.

Per tot això, cal comptar amb el Pla Nacional vigent, mentre no s’aprovi el Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica, per donar cobertura legal a la programació d’investigació científica i tècnica i imprimir confiança al sistema espanyol de recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació