Enric I. Canela

El dia 13 es va publicar al BOE l’Ordre EDU/2728/2011, de 29 de setembre, per la qual es concedeixen subvencions per a estades de mobilitat postdoctoral en centres a l’estranger, convocades per Ordre EDU/3495/2010, de 16 de desembre.

Correspon a les estades en centres estrangers del Programa Nacional de Mobilitat de Recursos Humans de Recerca, en el marc del Pla Nacional d’Investigació Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011, contenint les disposicions específiques d’aquest subprograma incloses ajudes ME / Fulbright i Càtedres “Príncipe de Asturias».

Una resposta a “Resolució de la mobilitat postdoctoral”

  1. […] subprograma incloses ajudes ME / Fulbright i Càtedres “Príncipe de Asturias’.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació