Enric I. Canela

Demà divendres, a les vuit del vespre, al Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC), Museu de la Tècnica de l’Empordà i Casa Cultura de la Diputació de Girona, a la Plaça de l’Hospital, 6 de Girona farem la taula rodona “Alimentació i salut” – Cicle “La ciència a la cuina”.

Els ponents som la Gemma Salvador, dietista-nutricionista del Servei d’Educació Sanitària i Programes de Salut de la Direcció General de Salut Pública i jo mateix. La moderadora serà Adela Farré, directora de Comunicació i Relacions Externes de Biocat

Espero que sigui una jornada agradable i trobar alguns amics.

3 respostes a “Alimentació i salut del Cicle “La ciència a la cuina””

  1. […] que sigui una jornada agradable i trobar alguns amics.   Font de l’article Que en […]

  2. a 22 oct. 2011 a les 1:57 Enric I. Canela » Blog Archive

    […] escrivia Alimentació i salut del Cicle “La ciència a la cuina”, article en el que em referia a la taula rodona, organitzada per Biocat, que celebraríem divendres […]

  3. […] escrivia Alimentació i salut del Cicle “La ciència a la cuina”, article en el que em referia a la taula rodona, organitzada per Biocat, que celebraríem divendres […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació