Èxit del disseny català


Enric I. Canela

Llegeixo que el dissenyador Carles Riart (Catalunya), l’empresa d’investigació en materials CRICURSA (Catalunya) i els dissenys de Sellex (País Basc) han estat guardonats amb els Premis Nacionals del Disseny 2011 que atorga el Ministeri de Ciència i Innovació, que estan dotats amb 30.000 euros cada un. Felicitats als guanyadors.

Cal felicitar al disseny català, tradicionalment bo, per aquest nou èxit.

9 respostes a “Èxit del disseny català”

 1. a 20 oct. 2011 a les 8:45 quim

  hola,
  vull felicitar als guanyadors. L’edifici és espectacular.
  I no vull esmenar la noticia, però considerar Cricursa, (CRIstales CURvados SA) una companyia que es dedica a la manipulació del vidre, especialment el trempat de vidres no plans, “empresa d’investigació en materials” no és correcte.

 2. a 20 oct. 2011 a les 9:15 Èxit del disseny català |xcat.cat

  […] felicitar al disseny català, tradicionalment bo, per aquest nou èxit.   Font de l’article Que en […]

 3. a 20 oct. 2011 a les 9:35 Enric I. Canela

  Quim,
  Efectivament no és això. La notícia que dóna la premsa o el propi ministeri no s’adapta pel que dius. Particularment ni idea. Senzillament m’alegra que aquests dissenyadors hagin guanyat.

 4. a 10 febr. 2012 a les 12:40 josep capdevila batllés

  Hola,
  Soc josep capdevila, compromés amb el progrés amb general, però pel llibre que estic escribin, per la grandesa industrial de Catalunya.
  He viscut a molts llocs, sobre tot a Paris, i fa 12 anys a Barcelona.
  Des de París he publicat molts textes i he investigat al CNRS i a la Sorbona. Ara soc lliure i de la vostra part m’agradaría que hem diguessiu la situacuó relativa del disseny català, les possibilitats de futur i qué té de fer l’administració per ser encara millors.
  Els meus llibres són de poca tirada, però alguns es troben a les Universitats, als Ministèris, a Esade, a alguna ambaixada, etc. La vostra cooperació ens pot ajudar a tots.
  Atentament
  Josep Capdevila

 5. a 10 febr. 2012 a les 12:43 josep capdevila batllés

  ¿Qué tinc de fer per que el meu comentari anterior sigui evaluat?
  Josep Capdevila

 6. a 10 febr. 2012 a les 11:06 Enric I. Canela

  Josep,
  Res, com que ets nou t’ha retingut però ara ja no passarà. fins que no entro com a administrador no ho veig.

 7. a 10 febr. 2012 a les 11:11 Enric I. Canela

  Hola Josep,
  malauradament jo d’això no en sé res. A banda de les escoles de disseny no conec res més que us pugui ser útil. El meu món és la universitat, l’R+D, la política científica i la Bioquímica, però poc més-
  Em sap greu.
  records
  Enric

 8. a 10 maig 2012 a les 8:03 josep capdevila batllés

  És una pena, tothom al seu racó, però Catalunya no despertarà si no hi cooperem tots. Ídem pes Espanya e ídem per Europa. Aquestes tres geografíes les he estudiat amb molt interés durant 30 anys, he viatjat i he investigat gratuitament, moltes vegades he trobat ajuda i bones coperacions (sobre tot al IEP de París), la construcció europea és molt complicada, els estudis sectorials abundent però la integració de totes les variables és molt possible que l’hem feta molts pocs ideòlegs.
  Repeteixo, quan demano quelcom és per integrar-ho a equacions extremadament complexes i publicar-ho després, tot i sabent que aquí es llegueis poc i quan es llegueis la gen es concentrent en noveletes i demés. ¡Una pena, sí!
  Tot el que és indicis d’iniciatives per el progrés tècnic català serà ben rebut. Thanks.
  Josep Capdevila

 9. a 10 maig 2012 a les 7:33 Enric I. Canela

  Josep,
  Absolutament necessari. Som petits i cal cooperació. Costa molt que lagent es posi d’acord, prefereixen liderar la petitesa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació