Enric I. Canela

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) obre una nova edició amb l’oportunitat de presentar treballs a concurs fins al 31 de desembre de 2011

L’ACCC convoca el VIII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica, patrocinat pel Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Els interessats a participar-hi hauran d’escriure un article o elaborar un producte multimèdia -un vídeo, un bloc, un web, etc.-, sobre la seva recerca. El guardó consta de dos premis de 1.000€ per a cadascun dels guanyadors en totes dues categories i fins a sis premis de 350 euros cadascun per als accèssits (màxim tres per modalitat). El termini per a presentar una obra a concurs finalitza el proper 31 de desembre de 2011. Els treballs s’han d’enviar per correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat indicant a l’assumpte “VIII Premi Joan Oró”. A continuació es detallen les bases de la convocatòria d’aquesta edició del premi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació