Enric I. Canela

El Consell de Ministres de divendres publicava: Els becaris podran cotitzar a la Seguretat Social a partir de l’1 de novembre. Comenta les persones que hagin participat en programes de formació abans de l’entrada en vigor del Reial decret es poden subscriure un conveni especial que els permeti el còmput de cotització fins a un màxim de dos anys.

Ho anunciava a La jubilació dels que van ser becaris.

Una resposta a “Aprovat el decret que inclou els becaris a la Seguretat Social”

  1. […] Llegeixo que Federación de Jóvenes Investigadores / Precarios estan enfadats de com el govern espanyol va aprovar el decret que permet als becaris cotitzar a la Seguretat Social a partir de l’1 de novembre (veure Aprovat el decret que inclou els becaris a la Seguretat Social). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació