Beques ENGINYCAT 2011


Enric I. Canela

El web de l’AGAUR publica la convocatòria de beques per a l’alumnat d’enginyeria del sistema universitari català que participi activament en l’orientació d’estudiants de primer curs (ENGINYCAT 2011).

Sota el guiatge d’un professor universitari o una professora universitària (tutor/a), cada estudiant que gaudeixi d’una beca dins el marc d’aquesta convocatòria (mentor o mentora) ha d’ajudar a orientar l’alumnat d’enginyeria de primer curs, preferentment de la mateixa titulació, per facilitar-li l’adaptació a l’educació superior, i contribuir així a millorar la superació dels crèdits del primer curs d’enginyeria i, en general, la progressió acadèmica del nou alumnat.

2 respostes a “Beques ENGINYCAT 2011”

  1. a 30 oct. 2011 a les 9:29 quim

    conec les beques enginycat dels graus de telecomunicacions. No n’estic segur que serveixin de gaire. Preferiria que els diners anessin a finançar projectes finals de carrera. Moltes vegades tenim dificultats per assignar tasques als becaris enginycat. Al final es converteixen en professors particulars que els alumnes no aprofiten (malgrat que desprs molts van a una academia particular).

  2. a 30 oct. 2011 a les 10:12 Beques ENGYNYCAT 2011 |xcat.cat

    […] primer curs d’enginyeria i, en general, la progressió acadèmica del nou alumnat.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació