Enric I. Canela

Llegeixo que el ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, es mostra insatisfet amb el fracàs i abandonament escolars, encara que creu que el sistema educatiu va en la bona direcció per reduir-los, així que adverteix que seria molt perjudicial que es retallés en Educació, cosa que no volen els ciutadans.

Diu que no s’ha d’afluixar els plans educatius ni la inversió que s’està fent perquè estan donant bons resultats. Reconeix que són temps d’austeritat i ajustos, però sense retallar, en educació, sanitat i polítiques socials. La cosa no és senzilla. O es retalla o es fa dèficit, els miracles no existeixen. La gran part dels recursos de les comunitats autònomes es dedica a sanitat, educació i polítiques socials, per tant…

La clau per no retallar la té el govern espanyol, no forçar a fer el que no es pot fer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació