Enric I. Canela

Llegeixo que la Fundació d’Afectats i Afectades de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica (web de la FF) ha lliurat avui el Premi Fundació FF i Ciència al projecte “Detecció de seqüències víriques en mostres de síndrome de fatiga crònica mitjançant captura per hibridació i posterior seqüenciació”, coordinat per els investigadors Xavier Estivill, Elisa Docampo i Kelly Rabionet, del Centre de Regulació Genòmica. El premi està dotat de 6.000 euros, que es destinen a l’execució del projecte guanyador.

Un altre premi de recerca per a un centre català. Felicitats.

Una resposta a “Premi per al Centre de Regulació Genòmica”

  1. […] altre premi de recerca per a un centre català. Felicitats.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació