Enric I. Canela

Llegeixo que la UB crearà una plataforma participativa en línia per als exalumnes, segons ha explicat el director d’Alumni UB, Jordi Garcia, a la II Jornada Anual Alumni, apadrinada pel director de l’Institut Cardiovascular de l’Hospital Mount Sinaí de Nova York, Valentí Fuster.

Segons un comunicat, en l’últim any i mig d’activitat el projecte Alumni s’ha consolidat, però està treballant en noves eines d’interacció per a les quals demanarà la implicació dels ex alumnes, com aquesta plataforma participativa.

A més, Garcia també ha anunciat el llançament d’un programa de mentoria, la participació en programes de mecenatge de la universitat i una millora del servei de borsa de treball amb la introducció d’una plataforma interactiva.

Bona feina la que està fent Jordi Garcia. Esperem que el projecte es consolidi del tot i ajudi a crear sentiment de pertinença.

Una resposta a “Alumni i el sentiment de pertinença”

  1. […] Esperem que el projecte es consolidi del tot i ajudi a crear sentiment de pertinença.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació