Enric I. Canela

Llegeixo que Marta Aymerich, ha estat nomenada responsable de recerca del Departament de Salut. Aymerich continuarà amb la seva tasca docent i mantindrà la vinculació amb la Fundació UdG Medicina, en la qual exerceix la secretaria del Patronat.

Marta Aymerich de 2006 a 2008 va ocupar la direcció de l’Agència d’Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques (AATRM) on havia desenvolupat la seva carrera professional com a investigadora des de 1995. Ha estat Directora del Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT) de la Generalitat de Catalunya (2004-2006) i Vicesecretària de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears (1997-2002).

Un bon fitxatge per part del departament de Salut. Farà bona feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació