Enric I. Canela

Llegeixo que l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), adscrita a la Secretaria d’Universitats i Recerca, ha publicat la versió definitiva de Carhus+ 2010, un sistema de classificació de revistes científiques dels àmbits de les Ciències Socials i Humanitats que analitza unes 5.000 revistes publicades a nivell local, nacional i internacional. El seu contingut, presentat inicialment el 2010, s’ha actualitzat i revisat a partir dels comentaris i les propostes de millora rebudes per part de la comunitat científica en el darrer any.

Feia molta falta, benvingut sigui.

Una resposta a “Avaluació de la recerca en Ciències Socials i Humanitats”

  1. […] molta falta, benvingut sigui.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació