Cacaolat ha surat


Enric I. Canela

Aquesta vegada les coses han sortit bé. Cal agrair al jutge titular del jutjat mercantil núm. 6 de Barcelona que es mantingués ferm i que la causa la mantingués separada i no acabés als jutjats de Madrid. Si hagués anat allà em temo que hauríem perdut una fàbrica emblemàtica.

Cacaolat es quedarà a Catalunya, concretament a Santa Coloma de Gramenet. El jutjat mercantil número 6 de Barcelona ha adjudicat la unitat productiva de Cacaolat a l’aliança d’empreses formada per Damm, Cobega i el fons d’inversió Victory Turnaround. Les tres companyies invertiran més de 130 milions d’euros, destinats a innovació i a nous sistemes de comercialització i organització.

Els nous propietaris de Cacaolat, Damm i Cobega, inauguraran una nova planta a l’antiga fàbrica de Cerveses Damm a Santa Coloma de Gramenet, i engegaran un pla industrial per a la planta d’Utebo a Saragossa.

La planta de Santa Coloma ocuparà una superfície d’uns 52.000 m2. Disposarà d’una zona de producció i envasat que s’adaptarà a la nova línia de productes, d’un laboratori i una depuradora de tractament d’aigües, entre altres infraestructures. Es preveu que estigui operativa el 2013.

Una resposta a “Cacaolat ha surat”

  1. a 09 nov. 2011 a les 10:54 Cacaolat ha surat |xcat.cat

    […] d’aigües, entre altres infraestructures. Es preveu que estigui operativa el 2013.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació