Enric I. Canela

Fa uns dies la junta consultiva de contractació administrativa (JCCA) del Ministeri d’Economia i Hisenda va informat favorablement “La guia de la compra pública innovadora” dirigida a les administracions públiques i altres organismes del sector públic per millorar els procediments de contractació i adjudicació de compra pública i a impulsar i incentivar la participació de les empreses en les licitacions de compra pública innovadora com a instrument per potenciar el desenvolupament dels mercats innovadors. Fantàstic!

Avui llegeixo al web de Biocat, no ho sabia, que el Ministeri de Ciència i Innovació ja ha presentat la guia per a la compra pública innovadora (CPI). Les empreses poden consultar en aquesta plataforma on-line les licitacions de CPI: http://contrataciondelestado.es/wps/portal/plataforma.

El Ministeri de Ciència i Innovació ha posat en marxa dues vies de finançament per donar suport a la compra pública innovadora: el Programa Innodemanda i el Fons Tecnològic Innocompra, aquest últim dirigit a les comunitats autònomes.

Bona notícia, però han trigat massa en fer-ho.

Una resposta a “Nova guia per a la compra pública”

  1. […] notícia, però han trigat massa en fer-ho.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació