Campanya sense recerca


Enric I. Canela

La Federació de Joves Investigadors (FJI) té raó. Els investigadors acusen els partits d’ignorar en els seus programes els problemes laborals del sector científic. Critiquen que en el debat entre els dos candidats a la presidència del govern espanyol no s’aprofundís en la qüestió. Je en vaig fer referència a Pobre debat sobre R+D+i. On era CiU?

Denuncien que la proposta de crear una agència estatal, que apareix en els programes del PP i el PSOE, ja està recollida en una llei aprovada al maig.

També diuen que Resulta curiós que després d’aprovar la nova Llei de la ciència, la innovació i la tecnologia, que posa fi a les beques d’investigació –ja que tot el personal d’investigació haurà de mantenir una relació laboral amb el seu centre–, una gran part de partits polítics continuï parlant de beques tant pre com post doctorals.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació