Enric I. Canela

Bona notícia. Llegeixo que
Intelligent Pharma, ubicada al Parc Científic Barcelona de la UB, és una empresa especialitzada en el desenvolupament, comercialització i ús de noves tecnologies computacionals pel disseny de fàrmacs.

Acaba de signar un acord de col·laboració amb l’empresa alemanya a-tune per comercialitzar tick@lab, una nova eina de gestió d’estabularis amb què complementarà la seva cartera de productes i serveis per a la comunitat de recerca biomèdica.

La biotecnològica catalana distribuirà la solució d’a-tune a través d’una nova unitat de negoci, Intelligent Knowledge, dedicada a oferir solucions capdavanteres en la gestió de la informació i el coneixement a l’àmbit de la recerca.

L’aplicació tick@lab facilita la gestió de dades als estabularis i el compliment de les normatives vigents, incrementant l’eficàcia de la investigació, la reducció de costos i riscs i l’acceleració del procés de recerca. El software es presenta en mòduls que s’adapten molt fàcilment a les necessitats de cada client. Intelligent Pharma ofereix també l’assessorament professional necessari per a la seva implementació.

Amb només quatre anys de trajectòria, Intelligent Pharma ha aconseguit consolidar-se com a un referent dins del seu àmbit a l’Estat espanyol. A l’actualitat, té com a clients pràcticament totes les empreses farmacèutiques espanyoles i un gran nombre de companyies biotecnològiques i institucions públiques de recerca en ciències de la vida.

Pel que fa a la seva presència internacional, la biotecnològica disposa de dues filials europees, a Hertfordshire (Regne Unit) i a Heidelberg (Alemanya), i d’una sòlida cartera de clients al Regne Unit, Estats Units i Mèxic. També ha establert un acord marc de col·laboració amb la multinacional britànica IDBS, i dos contractes de recerca amb SciClone Pharmaceuticals, ubicada a Silicon Valley (Estats Units), especialitzada en el desenvolupament de fàrmacs per al mercat xinès en les àrees d’oncologia i infeccions.

2 respostes a “Acord internacional d’Intelligent Pharma”

  1. […] de fàrmacs per al mercat xinès en les àrees d’oncologia i infeccions.   Font de l’article Que en […]

  2. […] havia parlat alguns cops d’Intelligent Pharma (veure Acord internacional d’Intelligent Pharma, entre d’altres). És una és una spin-off de la Universitat de Barcelona fundada l’any […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació