Conveni UdL – Repsol


Enric I. Canela

Una de les notícies que m’agraden, especialment en temps de crisi. La col·laboració universitat – empresa. Llegeixo que la UdL i Repsol desenvoluparan una càtedra pionera sobre desenvolupament territorial que després d’iniciar-se a Lleida la companyia energètica vol exportar a altres territoris similars a les comarques de Ponent. Aquest divendres el rector de la UdL, Roberto Fernández, i el president de Repsol, Antoni Brufau, han signat el conveni mitjançant el qual l’empresa aportarà 75.000 euros anuals per ajudar a la investigació que es durà a terme des de la universitat amb l’objectiu d’apropar coneixement i empresa per aprofundir en nous mecanismes de desenvolupament econòmic i emprenedor.

L’objectiu del projecte és potenciar el progrés territorial de Lleida a través de la interacció entre el món acadèmic i l’econòmic, i compta amb un pressupost de 75.000 euros anuals durant tres anys. La nova càtedra pretén posar en marxa projectes de recerca i estudis d’anàlisi i estratègia vinculats a factors competitius i de desenvolupament, i inclourà disciplines com la sociologia, l’economia, l’urbanisme, les enginyeries i la geografia.

Un consell assessor extern, integrat per personal acadèmic i de prestigi d’altres universitats i per personalitats de l’entorn econòmic i social del país, supervisarà el treball de la càtedra, que dirigirà el professor del departament de Geografia i Sociologia Joan Ganau.

Una resposta a “Conveni UdL – Repsol”

  1. a 11 nov. 2011 a les 11:17 Conveni UdL Repsol |xcat.cat

    […] càtedra, que dirigirà el professor del departament de Geografia i Sociologia Joan Ganau.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació