Enric I. Canela

Fa un temps parlava del programa INNVIERTE (veure Programa INNVIERTE per a la Biotecnologia vermella i Telefonica i el Ministeri de Ciència i Innovació endegaran el programa “INNVIERTE” en el sector de les TIC). Calien eines de gestió.

Ara llegeixo que el Consell de Ministres ha autoritzat al Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), entitat pública empresarial dependent del Ministeri de Ciència i Innovació, la constitució de dues societats de capital risc autogestionades per a la posada en marxa del programa INNVIERTE economia sostenible. D’aquesta manera, s’assegura l’eficiència en la despesa en assumir l’equip del CDTI bona part de les tasques d’administració i gestió d’aquestes societats que no disposaran de personal propi.

Una de les mesures definides en el Pla d’actuació de l’Estratègia Estatal d’Innovació (e2i) és la referida al finançament i ajuts a la innovació mitjançant aportació de capital. Aquesta mesura es destina a promoure, mitjançant la presa de participacions en el capital d’empreses de base tecnològica i innovadores, el suport a projectes innovadors que ho requereixin per al seu llançament i consolidació, de manera que s’impulsa el capital risc dedicat a la innovació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació