Enric I. Canela

Com el seu nom suggereix, Recerca en Acció, no para, sempre en acció. Ara han iniciat el projecte Expedició al nord del Gujarat, India. Més enllà de l’Indo, del 08 fins al 20 de novembre es pot participar.

La presentació diu: A l’altra banda del riu Indo, als peus d’una civilització mil·lenària, es troba l’Estat del Gujarat, lloc de naixement de personatges il·lustres i una de les regions més industrialitzades de l’Índia. Per la seva situació de pas, el Gujarat ha estat (i encara és) una cruïlla de cultures, amb un patrimoni arqueològic molt important.

Un equip de la Institució Milà i Fontanals (IMF-CSIC), encapçalat per l’investigador Marco Madella, treballa des de 2007 al nord del Gujarat per mirar d’entendre com vivien les poblacions humanes en aquesta regió fa milers d’anys. Durant les properes setmanes excavaran el jaciment arqueològic de Vaharvo Timbo, on van viure societats caçadores –recol·lectores fa uns 9.000 anys.

Si ens acompanyeu en aquest viatge, descobrireu temples eterns, tradicions que han sobreviscut al pas del temps, comunitats de pastors nòmades i, sobretot, un món ple d’aromes i colors.

Francament atractiu? No entreu-hi. Esperem que els joves estudiants ho facin i hi participin.

Felicitats equip!

Una resposta a “Recerca en Acció ens proposa: Expedició al nord del Gujarat”

  1. […] equip!   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació