Enric I. Canela

Llegeixo que el Ministeri de Ciència i Innovació ha destinat 7 milions d’euros per potenciar la transferència de coneixement.

La convocatòria INNCIDE subvenciona 35 projectes innovadors amb l’objectiu de potenciar la valorització, protecció i explotació comercial dels resultats de la R+D+i realitzada en els centres de recerca. Es tracta d’un 30% més de propostes aprovades respecte a 2010. El valor mitjà dels ajuts és de 200.000 euros.

En la convocatòria de 2011 destaca el nombre de contractes de llicència que preveuen signar les entitats beneficiàries – 480 – així com l’import de les regalies (royalties) obtingudes -17.300.000 d’euros-, que duplica el valor de 2010.

Les entitats beneficiàries són centres tecnològics (15), universitats (8), entitats sanitàries (5), administració pública (4), OPIs (2) i fundacions universitat-empresa (1).

Les comunitats amb major nombre d’entitats beneficiàries són Catalunya, Madrid, Comunitat Valenciana i Múrcia. Pel que fa a ajuda rebuda, destaquen Madrid, Catalunya, Andalusia, Comunitat Valenciana i Múrcia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació