Enric I. Canela

El Govern veu ‘sorprenent’ que la vaga d’universitaris i personal es faci a tres dies del 20N. Encertades declaracions del secretari d’Universitaris i Recerca. Només discrepo en un punt. Ell diu: Sobre els pressupostos que s’estan elaborant per al 2012, Castellà no ha negat que hi pugui tornar a haver una retallada però ha assegurat que la restricció important s’ha fet el 2011′. ‘La situació complexa ja ha passat. Jo dic que no, que en això no té raó perquè si bé les retallades més importants puguin haver passat, les universitats no les han assumit i es generarà molt dèficit. Retallada sobre dèficit vol dir empitjorament indiscutible. Per a què no hi hagués efectes molt negatius caldria un lleuger augment del pressupost per al 2012 esperant una recuperació més substancial el 2013.

Una resposta a “La situació més greu pressupostàriament encara no ha arribat a les universitats”

  1. […] augment del pressupost per al 2012 esperant una recuperació més substancial el 2013.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació