Enric I. Canela

Avui llegiu un bon article titulat L’aposta de la URV per dur talent a l’empresa L’Econòmic.

Planteja les oportunitats que té i la feina que fa la URV. Certament fa anys que la URV treballa per ser una bona universitat. Ho és i ho pot ser més. És de petita dimensió i això fa que es visualitzi menys, però els seus resultats són cada vegada millors. L’encert està en apostar per allò que té al territori. Té un teixit industrial desenvolupat, molt en l’àmbit químic. Si aconsegueix el que pretén amb la seva escola de doctorat donarà un gran pas endavant.

A vegades es diu que a Catalunya sobren universitats. No és cert ni ho serà mentre les universitats facin una bona recerca i aquesta recerca sigui útil al territori. Crec que la URV està en el bon camí.

Una resposta a “El bon camí de la Universitat Rovira i Virgili”

  1. […] recerca i aquesta recerca sigui útil al territori. Crec que la URV està en el bon camí.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació