Enric I. Canela

Llegia fa uns dies que la UAB ha presentat aquest dijous el programa Ortelius, un nou espai d’educació superior on la universitat catalana farà de pont entre 32 universitats d’Àsia i l’Amèrica Llatina. L’Ortelius suposarà un pas més en el foment de la mobilitat d’estudiants, professors, investigadors i personal d’administració que, per primera vegada, serà reconeguda acadèmicament. I és que el programa Ortelius serà la plataforma de noves titulacions i programes dobles de grau, postgrau i màster conjunts entre les universitats participants de la Xina, Corea del Sud i l’Amèrica Llatina. La UAB preveu oferir els primers títols el curs 2012-2013 (llegir nota de premsa explicativa de la UAB)

Una resposta a “La UAB és vol enfortir a Àsia i Amèrica Llatina”

  1. […] oferir els primers títols el curs 2012-2013 (llegir nota de premsa explicativa de la UAB)   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació