Enric I. Canela

Potser alguna cosa canvia de debò a Espanya. M’ha sorprès que el primer dia després de les eleccions espanyoles un diari com Expansión publiqui un article titulat: La universidad española afronta una nueva era tras las elecciones del 20-N. No recordo una cosa igual.

No tinc la més mínima idea de com organitzarà el govern de Rajoy la universitat i la recerca. Espanya ha fet diferents invents. Posar la universitat amb la recerca amb l’educació de nivells inferiors, separar la universitat i la recerca en dos ministeris, com ara, ajuntar recerca amb innovació i universitats, etc. Jo crec que un enfocament coherent seria no separar la universitat i la recerca i, sobretot, no tornar a aquell invent de l’època Piqué en la que universitat estava separada de la recerca i la recerca amb la indústria. Segurament el model millor és el que les manté juntes. A mi m’agradava el model inicial del segon govern Zapatero, Ciència i Innovació amb la Secretaria d’Estat d’Universitats, abans que els ocellots que l’assessoren a La Moncloa s’ho carreguessin.

Una resposta a “Què farà Rajoy amb les universitats i la recerca?”

  1. […] abans que els ocellots que l’assessoren a La Moncloa s’ho carreguessin.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació