Un minut per a la innovació


Enric I. Canela

Una curiosa i intel·ligent forma de fomentar la innovació empresarial. Llegia que Innobasque, l’Agència Basca de la Innovació, ha posat en marxa la iniciativa Un minut per a la innovació perquè organitzacions i empreses basques desenvolupin activitats innovadores orientades a l’acció amb resultats a curt termini. Amb aquest programa, Innobasque convida a totes les entitats a què dediquin un minut a la innovació “per donar resposta a reptes interns que afectin a la seva organització.

Demà 22 de novembre, els participants en aquesta acció en xarxa podran aportar petites idees i accions que permetin ser els protagonistes del canvi que volem veure i, al mateix temps aportar solucions que ens facin millorar en tots els àmbits de la societat.

Un minut per … s’emmarca en la Setmana de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació que impulsen el Departament d’Indústria i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Una resposta a “Un minut per a la innovació”

  1. a 22 nov. 2011 a les 3:15 Un minut per a la innovació |xcat.cat

    […] d’Indústria i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació