Enric I. Canela

Encertat i actual títol del bon article d’Anna Pinter a L’Econòmic: L’estalvi en salut el portem als gens. L’article explica com la medicina personalitzada permetrà, permet ja, gràcies als avenços en genètica i genòmica preveure la predisposició d’una persona a contreure una malaltia o la seva reacció a determinats medicaments. No ho diu, però també aquests coneixements permetran determinar com determinats nutrients i substàncies bioactives que contenen els aliments podran ajudar-nos a prevenir la malaltia.

També ens parla d’Eugenomic, l’empresa creada per Joan Sabater Tobella dedicada a la medicina personalitzada. Té uns articles molt breus. Pagant un es pot subscriure per consultar coses. Crec que és d’interès conèixer què fan.

Una resposta a “La medicina i la nutrició personalitzades”

  1. […] un es pot subscriure per consultar coses. Crec que és d’interès conèixer què fan.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació