Enric I. Canela

Aquest és el bon camí. Ho diu “Programa General de Cursos de Especialización 2012. Formación Continua. Industria Farmacéutica“. Ho recull Medicina21.

Recerca, desenvolupament, qualitat, propietat intel·lectual, farmacoeconomia, estadística i biometria, farmacovigilància. Aquestes són algunes de les àrees de coneixement pròpies de l’activitat de la Indústria Farmacèutica i Biosanitària que exigeixen una constant actualització.

Avui dia, per a qualsevol organització, és imprescindible mantenir els majors nivells de competitivitat i disposar de tècnics altament qualificats. En la indústria farmacèutica i biosanitària aquesta necessitat és encara més evident. El Programa general de Cursos d’Especialització per a la Indústria Farmacèutica de l’IL3-UB té per objectiu capacitar els professionals tècnics de la indústria farmacèutica i biosanitària en les diferents àrees de coneixement a la qual pertanyen.

El programa compta amb la col·laboració de Farmaindustria i del COFB. Pensat i desenvolupat per prestigiosos experts del sector, el programa destaca tant pel seu valor científic com per la seva aplicació pràctica, a través d’un format participatiu, en què s’exposen i resolen casos reals i es debaten qüestions pràctiques.

Molts graduats i professionals busquen màsters i formació posterior als seus graus. Els recomano que facin una visita al web d’IL3-UB.

Una resposta a “IL3-UB amb la indústria farmacèutica”

  1. […] posterior als seus graus. Els recomano que facin una visita al web d’IL3-UB.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació