Enric I. Canela

L’Institut Europeu de Tecnologia i Innovació (EIT) ha informat que preveu llançar i donar suport a noves Comunitats de Coneixement i Innovació (KICs) el 2014.

S’abordaran dues onades amb els següents temes:

  1. La primera onada, que serà llançat el 2014, abordarà els següents temes: la innovació per a una vida saludable i envelliment actiu (la millora de la qualitat de vida i el benestar dels ciutadans de totes les edats); food4future (cadena de subministrament sostenible d’aliments, des de la granja fins la forquilla), les primeres matèries (explotació sostenible, extracció, processament, reciclatge i la substitució de primeres matèries).
  2. La següent onada de les KIC, que s’establirà en l’any 2018, se centrarà en: la producció amb valor afegit (en el desenvolupant processos de fabricació més competitius, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient); societats intel·ligent i segures (abordar les escletxes de seguretat d’Europa a través del desenvolupament i implantació de solucions TIC innovadores ), i la mobilitat urbana (lliurant un sistema de mobilitat urbana més intel·ligent, més verd, més inclusiu i més segur)

Això podria ser una bona oportunitat per a Catalunya.

Una resposta a “L’Institut Europeu de Tecnologia i Innovació (EIT) llençarà nous KICs”

  1. […] podria ser una bona oportunitat per a Catalunya.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació