Lliurement de premis a la UB


Enric I. Canela

Podeu llegir que ahir al vespre es van lliurar els Premis del Consell Social i de la Fundació Bosch i Gimpera. Es va atorgar el Premi José Manuel Blecua a la investigadora Marta Recasens Potau, el Premi Ramon Margalef va ser per l’investigador Jorge Echeverría López i per primer cop s’ha concedit també un accèssit del Premi Margalef, atorgat a la investigadora Gemma Navarro Brugal.

Per altra banda, els dos premis del Consell Social i de la Fundació Bosch i Gimpera, Premi Antoni Caparrós i Premi Senén Vilaró, s’han atorgat al projecte «Espai Laboratori: Àmbit de Ciència d’Arts Santa Mònica», del professor del Departament de Física Fonamental de la UB Josep Perelló i a l’Empresa Enantina, SL, respectivament.

Content perquè l’accèssit a Gemma Navarro correspon a un treball del nostre grup de recerca de Neurobiologia Molecular.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació