Enric I. Canela

A la convocatòria RecerCaixa 2011 es van presentar 293 projectes que han estat avaluats per diferents panells coordinats i dirigits per l’AGAUR i una comissió conjunta la Caixa – ACUP ha fet la selecció final entre els que han obtingut les màximes puntuacions. Finalment, s’han seleccionat 23 projectes, que havien estat valorats pels experts com de màxima qualitat des del punt de vista científic i que, alhora, encaixaven en les finalitats de la convocatòria.

Els projectes de la UB que rebran ajuts de la convocatòria RecerCaixa 2011 són:

En l’àmbit de Ciències Socials i Humanitats (àrea d’Educació), el projecte «Lessons from the English language classroom in primary school and beyond: from description to intervention», de les professores Carme Muñoz i Elsa Tragant (Departament de Filologia Anglesa i Alemanya), i el projecte «Desenvolupament de recursos tecnològics per a l’ensenyament i l’aprenentatge autònom del català», de la professora Clàudia Pons (Departament de Filologia Catalana).

En l’àrea de Discapacitats, ha estat premiat el projecte «ReMedi: multi-modal home assistive technology for dementia and Alzheimer’s diseases», del professor Oriol Pujol (Departament de Matemàtica Aplicada i Anàlisi).

En Ciències de la Salut (àrea de Salut Pública), s’ha seleccionat el projecte «La resistència a antibiòtics en el medi ambient», de la professora M. Teresa Muniesa (Departament de Microbiologia de la UB).

Una resposta a “Resolució de la convocatòria RecerCaixa 2011”

  1. […] ambient’, de la professora M. Teresa Muniesa (Departament de Microbiologia de la UB).   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació