Enric I. Canela

Agaur publica Ajuts per la internacionalització d’R+D+i mitjançant la incorporació de personal de gestió de la recerca i la innovació (Connect-EU Gestió 2011). El seu objectiu és el cofinançament de personal de gestió de l’R+D+i en organismes de recerca ubicats a Catalunya i empreses amb establiment operatiu a Catalunya amb la finalitat de donar suport a la internacionalització d’R+D+I, potenciar la gestió i fomentar la participació en projectes del 7PM.

Poden sol·licitar l’ajut els organismes d’R+D públics i privats ubicats a Catalunya (universitats, centres CERCA i altres centres d’R+D, centres de la xarxa TECNIO i hospitals de la xarxa sanitària de Catalunya o les fundacions respectives) i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds estarà oberts fins el 13 de gener de 2012.

És oportú que es donin ajuts per intentar aconseguir la incorporació conjunt de centres de recerca i empreses. No sé si és obligada la coparticipació, però desitjable.

Una resposta a “Ajuts a la internacionalització d’R+D+i”

  1. […] centres de recerca i empreses. No sé si és obligada la coparticipació, però desitjable.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació