Enric I. Canela

Llegeixo que les escoles de negocis de Barcelona IESE i ESADE estan entre les 10 millors d’Europa per aquest 2011, segons el diari britànic ‘Financial Times’, que publica el seu rànquing anual. Totes dues han millorat posicions respecte a la llista anterior. IESE ha pujat cinc llocs i se situa com la quarta millor escola de negocis d’Europa, mentre que ESADE és la setena, empatada amb la de Rotterdam i la de Bocconi, a Itàlia. El rànquing també inclou entre les 10 millors d’Europa l’escola de negocis de Madrid IE, en sisena posició, en una llista amb un total de 75 centres de 18 països europeus. França i el Regne Unit tenen les millors escoles de negocis, seguides d’Alemanya, Bèlgica, Holanda i l’Estat espanyol.

Està bé. Ara cal que algun comentarista dels de sempre compari el que són les escoles de negocis i les universitats.

Una resposta a “Les escoles de negoci catalanes trepitgen fort”

  1. […] comentarista dels de sempre compari el que són les escoles de negocis i les universitats.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació