Enric I. Canela

Llegeixo que el corredor mediterrani i els seus beneficis i reptes per l’economia catalana i europea (The potential of the Mediterranean sea in the new global trade flows. The case of the catalan ports and the mediterranean corredor) han estat aquest dilluns els elements de debat d’un seminari a la London School of Economics que ha comptat amb la presència de l’eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa. El polític català ha destacat en un acte a la prestigiosa universitat britànica que no hi ha cap ciutat a Europa amb tant potencial com Barcelona. Durant el seminari, els participants han debatut sobre els reptes del corredor mediterrani ara que ja és una prioritat de la Comissió Europea. Tremosa ha remarcat que en el futur Barcelona i València podrien superar la zona de Londres pel que fa a importància portuària europea.

De fet ho ha organitzat The Catalan Observatory que es troba a l’European Institute de la London School of Economics and Political Science i és el centre d’un florent interès a Catalunya, al Regne Unit.

Realment cal ser molt idiota per no haver donat prioritat durant aquests anys al corredor mediterrani, els beneficis són obvis, però els idiotes creien que era millor que Barcelona i València tinguessin una part del trajecte amb la via sense desdoblar. Les coses són així i les paraules que he escrit les més suaus que m’han vingut al cap.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació