Enric I. Canela

Torno a referir-me a Xavier Marcet. Fa uns dies publicava: Funcionarios hartos de ser vistos como funcionarios

Comença Marcet: Llegeixo que la Generalitat de Catalunya es proposa igualar als funcionaris a les condicions dels treballadors del sector privat. Crec que és una magnífica notícia per a tots aquests funcionaris que, no només compleixen, sinó que posen tot el seu talent en crear valor públic. Els funcionaris que estan farts que els pengin el tòpic de funcionaris privilegiats o vagues i inútils.

Res més encertat. Conec molts que ens emportem l’oficina penjada cada dia, caps de setmana inclosos, i seguim treballant. I no sé si tinc dies propis per fer festa o no. El teletreball, tot en xarxa “permet” no fer festa els dies de festa. Molts amics m’han vist les vacances al mes d’agost a la platja amb un llibre de feina.

Jo no sé si algú que no ho faci sap la feina que costa tenir el programa de l’assignatura al dia, amb les darreres coses establertes, en una matèria que canvia a una velocitat increïble. Cada curs modificar el material. No sé si això és útil o no, però explicar coses que han quedat velles no va amb mi. Potser si fos una empresa em dirien que no cal, que ja està bé explicar el que diuen els llibres traduïts a l’espanyol.

La veritat és que també estic fart que em preguntin si estic de vacances quan no hi ha classe i el més preocupant és que hi ha persones amb altes responsabilitats que pensen que només anem a donar classe.

2 respostes a “Els funcionaris també treballem”

  1. […] que hi ha persones amb altes responsabilitats que pensen que només anem a donar classe.   Font de l’article Que en […]

  2. […] dels bons funcionaris i d’una millor funció pública (per exemple, aquest de n’Enric Canela o aquest altre d’en Roger Revilla). No tots són uns barruts i uns desvagats, només […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació