Enric I. Canela

Llegeixo que el president i conseller delegat de Grifols, Víctor Grifols i Roura, va rebre fa pocs dies a Nova York el premi al Líder Empresarial de 2011, que cada any concedeix la Cambra de Comerç Espanya-Estats Units, en reconeixement a la seva gestió al capdavant d’aquesta empresa biosanitària.

La Cambra de Comerç va voler reconèixer així la trajectòria professional de l’empresari espanyol, que presideix Grifols des de 1987 i a la qual ha impulsat i consolidat des de ser una empresa familiar a ser el tercer productor mundial de fàrmacs biològics derivats del plasma (hemoderivats).

Felicitats a Víctor Grifols i al seu grup per aquest èxit. De fet enyorem empreses com aquesta i empresaris emprenedors. La Biotecnologia és de les poques coses que a mig termini ens pot treure del forat de la crisi.

Una resposta a “Grifols segueix endavant amb força”

  1. […] és de les poques coses que a mig termini ens pot treure del forat de la crisi.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació