Enric I. Canela

Els britànics estan amoïnats. Diu Times Higher Education que la manca d’ajuts a la recerca provoca que menys estudiants britànics estiguin realitzant la tesi doctoral en ciències, i que els departaments britànics de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM) tenen més estudiants de fora del Regne Unit.

El Grup Russell, que representa les 20 principals universitats del Regne Unit compromeses en mantenir la millor recerca, una destacada docència i experiència d’aprenentatge i les millors relacions amb les empreses i el sector públic, ha expressat la seva preocupació per les conseqüències de tot això per a l’economia del Regne Unit.

Podeu llegir la resta, però si això passa al Regne Unit al que van estudiants estrangers subvencionats pels seus països d’origen, imagineu aquí on no tenim aquesta sort.

2 respostes a “El Grup Russell està amoïnat per la recerca britànica”

  1. a 17 des. 2011 a les 9:18 pere alemany

    Enric,

    no és una sort que tinguin estudiants extrangers disposats a pagar per anar-hi a estudiar. tenen un prestigi guanyat amb molts anys d’esforç i de treball. si nosaltres no som capaços d’atreure estudiants és per manca de tradició, per manca de qualitat i per manca d’atractiu (per atreure la gent que ve de fora pagant no els enganyarem només amb el bla bla bla de la qualitat i la excelencia). o fem les coses millor, o realment estarem condemnats a confiar en la sort.

  2. […] subvencionats pels seus països d’origen, imagineu aquí on no tenim aquesta sort.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació