Enric I. Canela

El Consell de Govern de la UB va aprovar divendres els pressupostos de la UB per al 2012 sense cap vot en contra. Aquesta aprovació és preliminar ja que l’aprovació definitiva l’haurà de fer el Consell Social.

El pressupost nominalment es redueix un 2,95%, 368,22 milions d’euros el 2012 davant de 379,41 milions d’euros l’any 2011. Si es tenen en compte les retencions practicades durant l’any 2011 pràcticament no disminueix globalment, tot i que si no es tenen en compte els ingressos finalistes, que es preveuen de 30,6 milions d’euros enfront els 12,81 milions d’euros d’aquest any; la rebaixa nominal del pressupost cau en un 7,9%.

En el pressupost de funcionament (descomptat inversions, ingressos finalistes i personal) cau un 20% cosa que representa un 5% respecte al pressupost que es va poder gestionar el 2011, ja que les retencions aplicades van ser del 15%.

El capítol d personal no es veu pràcticament afectat un cop descomptat l’efecte de les retallades.

Podeu llegir més detalls al web de la UB.

Cal destacar que l’aprovació s’ha fet sense aldarulls.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació