Enric I. Canela

Llegeixo que avui s’ha presentat Camelot Capital, la primera empresa de Girona especialitzada en trobar inversors per a emprenedors sota el model de ‘business angel’. El projecte està destinat tant a sectors productius com als relacionats amb les noves tecnologies.

El model es basa tant en aportacions econòmiques com en assessoria professional per part d’una vintena de professionals de diferents sectors que exerciran d’inversors privats de propostes amb vocació territorial i capacitat de creixement. Els socis de Camelot Capital segueixen els principis de la figura que es coneix com ‘business angels “, inversors particulars amb un ampli coneixement d’un sector i capacitat d’aportació monetària per oferir finançament alternatiu.

Aquesta empresa mai administrarà els negocis que apadrini, en què invertirà durant la seva primera etapa, que equival a un període d’entre tres i cinc anys. Camelot Capital, promoguda pel grup Bou & Associats, captarà idees i plans empresarials a través de contactes, web, fòrums d’inversió i altres ‘business angel’.

Les propostes s’han de sotmetre a un estudi de viabilitat i una anàlisi de producte, sector i mercat perquè un comitè de selecció decideixi si són atractives i, en aquest cas, estudiar la modalitat de finançament més adequada. La nova empresa, la desinversió pot ser total o parcial, encara que es mantindrà la voluntat de continuïtat de la tutoria, compta amb la col · laboració de la Cambra de Comerç de Girona i del Fòrum Imagina.

Una resposta a “Camelot Capital, primera business angel de Girona”

  1. […] compta amb la col · laboració de la Cambra de Comerç de Girona i del Fòrum Imagina.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació