Enric I. Canela

Llegeixo que Elías Campo Güerri, catedràtic del departament d’Anatomia Patològica, Farmacologia i Microbiologia de la UB, director clínic del Centre de Diagnòstic Biomèdic de l’Hospital Clínic de Barcelona i coordinador espanyol del Consorci Internacional del Genoma del Càncer ha estat guardonat amb el Premi Severo Ochoa de Recerca Biomèdica de la Fundació Ferrer pel seu treball “Mecanismes genètics i moleculars en la patogènesi de les neoplàsies limfoides”. L’acte tindrà lloc a Madrid el proper 21 de maig de 2012. Elías Campo, que és una de les majors autoritats internacionals en el camp dels Limfomes, rebrà una dotació de 40.000 euros i una medalla commemorativa amb l’efígie del Dr Severo Ochoa, un acte que serà públic i de rellevant caràcter científic.

La Fundació Ferrer per a la Recerca, és una institució sense ànim de lucre que, des de fa ja 26 anys, treballa amb la finalitat de potenciar i reconèixer el progrés de la investigació Biomèdica a Espanya, gràcies a la concessió del seu Premi i Beques Severo Ochoa . El 1984, el Professor Severo Ochoa, premi Nobel de Medicina i Fisiologia 1959, va decidir cedir el seu nom a aquests guardons.

Una resposta a “Elias Campo guardonat amb el Premi Severo Ochoa de Recerca Biomèdica de la Fundació Ferrer”

  1. […] premi Nobel de Medicina i Fisiologia 1959, va decidir cedir el seu nom a aquests guardons.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació