Enric I. Canela

A través de Biocat he vist que el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, ESADE BAN, Barcelona Activa i Biocat coorganitzen el VI Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona 2012, que tindrà lloc el proper 16 de febrer a la Sala d’Actes del COMB.

El VI Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona s’estableix com un punt de trobada entre empreses amb projectes de Biotecnologia, Medical devices, Serveis sanitaris i Tecnologies de la Informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.

La convocatòria de projectes serà oberta a tot tipus d’empreses (no només que pertanyin a membres col·legiats o associats a entitats promotores).

Una resposta a “Aviat el VI Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Biotecnologia, Empresa, Salut, TIC | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació