Enric I. Canela

Podeu llegir que l’Acte inaugural del centenari de la Societat Catalana de Biologia (SCB) es celebrarà el 18 de gener a les 18 hores a la Sala Prat de la Riba de l’IEC i estarà presidit pel conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell. En aquest acte es presentaran les activitats programades per a l’any del centenari de l’SCB, filial de l’IEC. La inauguració constarà de les conferències de Josep M. Camarasa, sobre la història de la Societat; d’Ellis Rubinstein, president de la New York Academy of Sciences (NYAS), que parlarà sobre el paper de les societats científiques en el segle XXI; i, per últim, de Jordi Camí, sobre el present i el futur de la recerca biològica a Catalunya. Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’SCB.

Una resposta a “Els 100 anys de la Societat Catalana de Biologia”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació