Una notícia personal


Enric I. Canela

Avui el web de la UB publica una notícia que m’afecta directament: El catedràtic Enric Canela, director de l’Escola de Doctorat de la UB.

El Rector, Dídac Ramírez, m’ha fet confiança, cosa que òbviament li agraeixo. Espero saber estar a l’alçada de les circumstàncies. Aquesta primera etapa de l’Escola de Doctorat és complicada perquè la UB és molt gran, té 69 programes de doctorat, lògicament molt diferents, i una gran dispersió.

Espero que amb l’ajut de molts amics i companys podré fer la feina i, a més d’adaptar el doctorat al que diu la normativa, ajudar a millorar una mica més la qualitat del doctorat a la UB.

5 respostes a “Una notícia personal”

 1. a 12 gen. 2012 a les 3:40 Montserrat Tudela

  Enhorabona, Dr. Canela !
  És un repte en aquests temps revoltats i de crisi agafar aquesta responsabilitat.
  Una abraçada,

 2. a 13 gen. 2012 a les 9:26 Montserrat Pérez Pàmies

  Trobo que ets la persona ideal per aquest càrrec, pels teus amplis coneixements i “savoir faire”. Moltes felicitats i t’auguro un gran éxit en aquest nou projecte.

 3. a 14 gen. 2012 a les 12:08 Enric I. Canela

  Montserrat,
  Moltes gràcies. Em conformo amb fer-ho de la forma més correcta possible. No és un tema fàcil i no tenim cap experiència.

 4. a 17 gen. 2012 a les 10:21 Xavi

  L’enhorabona pel nomenament.
  Aprofito per traslladar-te el suport des de D-Recerca i bona part dels joves investigadors de la UB en aquesta nova etapa. Pots comptar amb nosaltres pel que faci falta per tal de millorar l’estructura del doctorat a la UB.

 5. a 17 gen. 2012 a les 11:34 Enric I. Canela

  Xavi,
  Moltes gràcies i t’agafo la paraula. Si us poseu en contacte amb mi per dir-me com ho veieu em fareu un favor perquè tinc informacions més de coordinadors i vicedegans que de gent que ho gaudeix o pateix.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació