Enric I. Canela

Llegeixo que l’investigador Manel Esteller, Director del Programa de Epigenética i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, Professor de Genètica de la Universitat de Barcelona i Professor d’Investigació ICREA ha estat guardonat amb el Premi Internacional d’Investigació de la Fundació Dexeus Salut de la Dona en la seva vuitena edició.

L’investigador Manel Esteller rebrà el premi durant la VIII Cerimònia de lliurament del premi i les beques Fundació Dexeus, Salut de la Dona que se celebrarà el pròxim 18 de gener en l’Auditori de USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona, a partir de les 19h.

Una resposta a “Manel Esteller premi Dexeus”

  1. a 16 gen. 2012 a les 11:23 Manel Esteller premi Dexeus |xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Salut, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació