Enric I. Canela

Llegeixo que la Fundació Jaume Casademont ha presentat aquest dimecres les Beques Joves10, un projecte conjunt amb el Departament d’Ensenyament, l’Ajuntament de Girona i el centre comercial Espai Gironès. Els ajuts es convocaran anualment per a estudiants de 2on de Batxillerat i Segon Grau de Formació Professional amb projectes que “aportin valor a la societat” i basats en la “cultura de l’esforç”, sense concreció temàtica. Enguany s’atorgaran sis beques (dues a Girona, dues a la demarcació i dues a tot Catalunya), cadascuna de les quals amb una dotació de 1500 euros -1.000 per l’alumne i 500 pel centre-. La convocatòria s’obrirà del 31 de gener al 15 d’abril i els resultats es donaran a conèixer el mes de juny.

Aquestes notícies alegren una mica. Ajuden a fer als joves estudiants més motivats a desenvolupar-se i, sobretot, a valorar el que aporta la seva formació.

Una resposta a “Beques Joves10, un impuls per als joves estudiants”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Educació | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació