Enric I. Canela

Llegia que el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha adreçat una carta al president de la Federació Europea d’Enginyeria Química, Richard Danton, per expressar-li el compromís de la Generalitat amb el X Congrés Mundial d’Enginyeria Química. El certamen tindrà lloc el 2017 i es vol aprofitar la celebració d’Expoquimia per fer coincidir els dos esdeveniments.

El certamen està impulsat per Enginyers Industrials de Catalunya, l’Institut Químic de Sarrià, la Societat Espanyola de Química industrial i Enginyeria Química i l’Associació Nacional de Químics d’Espanya. La decisió sobre la ciutat que acollirà el X Congrés Mundial d’Enginyeria Química la prendrà la Federació Europa d’Enginyeria Química el pròxim 23 de març a París. La propera edició del Congrés tindrà lloc el 2013 a Seül.

Aquesta, si és confirma, és una bona notícia, però ja ho és que el conseller Mas-Colell ho demani.

Una resposta a “El X Congrés Mundial d’Enginyeria Química podria celebrar-se a Barcelona”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Economia, Empresa, R+D | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació